Virga Proizvodi Korisnici O nama Prijava
Kompletna ponuda proizvoda iz asortimana brodske elektronike, navigacije i telekomunikacija, posljednje generacije.
Almar d.o.o.
U našem aquaparku Aquacolors Poreč u Istri mislimo na sve. Na malu djecu, mladež, odrasle ili čak školske izlete…U našem vodenom svijetu, imamo ponešto za svakoga.
Asket d.o.o.
Bimont d.o.o., Kukuljanovo je tvrtka registrirana za radove u brodogradnji, industriji i građevinarstvu. Osnovna djelatnost je strojarstvo / obrada metala, a vlastita proizvodnja i montaža opreme stvaraju odličnu predispoziciju za izvođenje složenih projekata.
Bimont d.o.o.
Osnovna djelatnost poduzeća je pružanje elektromontažnih i elektroinstalacijskih usluga.
Brolex d.o.o.
Glavnu djelatnost tvrtke predstavlja veleprodaja i maloprodaja širokog asortimana proizvoda, prvenstveno sanitarnih potrepština te boja i lakova.
Daman d.o.o.
Fizio Fit
Rijeka
Studio Fizio Fit sa svojim stručnim osobljem koje se sastoji od više fizioterapeutkinje, aroma maserke, licencirane instruktorice fitnesa u teretani te licencirane voditeljice yoge i pilatesa nudi veliki niz usluga kojima je cilj poboljšanje zdravlja.
Fizio Fit
Omogućavamo najam električnih alata svjetskih marki.
Gemma Servis
Na zlatnom otoku Krku smjestio se kamp Glavotok okružen bujnom vegetacijom, mediteranskim šumama i kristalnim jadranskim morem.
Glavotok d.o.o.
HOP d.o.o. sadrži specijaliziranu trgovinu hranom i opremom za kućne ljubimce uređenu po najvišim standardima, vrhunski opremljenu veterinarsku ambulantu i veterinarsku ljekarnu te moderan i funkcionalan salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca.
HOP d.o.o.
Pag skriva mnoge tajne - od paške čipke i slavnog paškog sira do prirodnih ljepota i nezaboravnog noćnog života, ali najbolje čuvana tajna otoka su Camping Village Šimuni.
Hoteli Pag d.o.o.
Hostel Karlovac je odmaralište smješteno na samoj obali Jadranskog mora u živopisnom primorskom gradiću - Selce.
Hostel Karlovac d.o.o.
Izoforma-Paneli d.o.o. najveća veleprodaja proizvoda termoizolirani sendvič paneli u Hrvatskoj te među vodećim tvrtkama za automatska vrata (sekcijska garažna, industrijska, staklena automatska, brzo-podizna, harmonika i dvorišna vrata).
Izoforma-Paneli d.o.o.
Osnovna djelatnost tvrtke je podizanje i pokrivanje krovnih konstrukcija.
Izokom d.o.o.
Više od 22 godine na tržištu, uz supermarkete, poljoprivredne ljekarne, benzinske postaje i autopraonice, posjetite nas u restoranima i hotelima.
KTC d.d.
MAS-VITAL pruža usluge terapeutske masaže, manikure, medicinske pedikure i kozmetike u posebno konstruiranim objektima, postavljenim u elitnim kampovima na Jadranu. Radimo kontinuirano za podizanju kvalitete pruženih usluga u kampovima, kao i na usavršavanju svojih zaposlenika.
MAS VITAL
Medicinski fakultet sveučilišta u Rijeci
Medicinski fakultet
Tvrtka Mediteran Adria razvila je prvi rezervacijski servis hrvatske turističke ponude, te djeluje na turističkom tržištu.
Mediteran Adria d.o.o.
Nara Adriatia tvrtka je koja predstavlja lanac franšiznih trgovina Nara Camicie s 5 dislociranih poslovnica koje posluju u nekoliko hrvatskih gradova.
Nara Adriatica d.o.o.
Obuća d.o.o. Rijeka je renomirana trgovačka tvrtka za prodaju obuće za sve uzraste sa tridesetogodišnjom tradicijom djelovanja na hrvatskom tržištu, te generalni zastupnik vrhunskog proizvođača dječje obuće Ciciban i obuće za mlade The Next.
Obuća d.o.o. Rijeka danas ima prodajnu mrežu u 16 gradova diljem Hrvatske s ukupno 33 maloprodajnih mjesta grupiranih prema specijaliziranim trgovinama.
Obuća d.o.o.
ORECO d.o.o. - osnovni djelokrug rada je servis diesel motora, pomorski inženjering, zastupanje stranih tvrtki i trgovina.
Oreco d.o.o.
Distribucija prehrambenih proizvoda za brojne kupce HoReCa kanala na području Hrvatske i slovenskog Primorja..
Pert d.o.o.
Trgovine tekstilom. Prodaja zavjesa, dekora, platna, demasti, frotiri, tende, karniše i pribor.
RT2 d.o.o.
Vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i izvozu brodskih motora, agregata i brodske opreme visoke kvalitete i optimalne cijene za domaće i svjetsko tržište.
SCAM MARINE d.o.o
Sloga podravska trgovina je maloprodajni trgovački lanac roba široke potrošnje pretežito prehrambene, s najvećim brojem prodavaonica u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Sloga Podravska Trgovina
Syskopos Croatia
Rijeka
Revizija - Računovodstvo - Porezno savjetovanje
Syskopos Croatia
Victus Lumini je hipermarket u Lumini shopping centru (Donji Kneginec, Turčin, Varaždin) koji na 3.000 kvadratnih metara prodajnog prostora nudi čak 30.000 raznovrsnih artikala.
Victus Lumini d.o.o.
Veterinarska ambulanta.
Veterinarka Ivana Pilić .
Veterinarska ambulanta Crikvenica.
Vetcentar
Zavod za zaštitu na radu
Rijeka
Zavod za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu čovjekove okoline.
Zvir d.o.o. sa sjedištem u Rijeci je punionica vode i sokova.
ZVIR d.o.o.
Adalia d.o.o.
Čavle
Ad Acta Consulting d.o.o.
Zabok
Anerom
Rijeka
Autoservis Gordan
Rijeka
Craftolina
Viškovo
Ćarli - ugostiteljski obrt
Starigrad - Paklenica
Faktura d.o.o.
Kastav
Lahor - uslužni obrt
Punat
Lucky - obrt za
ugostiteljstvo Rijeka
Lunima d.o.o.
Viškovo
Marula d.o.o.
Rijeka
Mokint d.o.o.
Pula
Pola Textile d.o.o.
Pula
Petar Pan d.o.o.
Jurdani
Raster
Rijeka
Ri Vectura d.o.o.
Rijeka
Rupčić d.o.o.
Rijeka
RT Ana d.o.o.
Rijeka
Top Energy d.o.o.
Spinčiči
T.I.M Ružić
Kostrena
U izradi j.d.o.o.
Spinčiči
Matteo - Beto ug. obrt
Matulji
Veterinarska ambulanta
Turković Rijeka
Vigra d.o.o.
Rab
ZZHMP PGŽ
Rijeka